Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Interviu cu The Woman despre VAUNT și Irina Constantin

„Totul a plecat de la ideea despre cum putem face ca oamenii să câștige mai mult timp și să își recapete controlul vieții. Pentru mine, timpul este mult mai valoros decât banii. Dacă banii poți oricând să îi recuperezi, cu timpul, din păcate, nu este același lucru. 

Ne-am orientat către industriile care nu beneficiază de ajutor pe acest segment. Întâmplător a fost că acest sector este cel de real estate. Noi eram prezenți în piață și ofeream soluții custom de software la comandă. Mai mult decât atât, am avut clienți din domeniul de real-estate care s-au plâns de lipsă de timp și control.

Așadar, ne-am îndreptat către această piață unde am văzut oportunitatea de a ajuta oamenii să câștige timp și bani cu ajutorul tehnologiei și să se bucure de modul în care pot contribui la dezvoltarea societății. 

Astfel, s-a născut VAUNT – o soluție PropTech de tip SaaS prin care orice business din zona de real-estate, fie agenție sau dezvoltator imobiliar, își poate administra afacerea 360 (departamente precum financiar, sales, marketing, construcții etc.), poate afla informații importante despre piață și poate tranzacționa la nivel global. Numele reflectă și o parte din viziunea noastră – să te mândrești cu lucrurile pe care le faci.” – Irina Constantin

Citește întreg articolul aici.