Available on mobile

In order to be able to access the VAUNT Developer or VAUNT Agency app on your phone, it is necessary to purchase an account.

Contacts
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Termeni si conditii

Vizitarea sau folosirea site-ului startweb.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

vaunt.ro este administrat de VAUNT srl cu sediul in Romania: București, Calea Vitan 25C si United States: 85 Broad St, New York, NY 10004
, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/1563/2014, CUI RO32773560.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului vaunt.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului vaunt.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea VAunt SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.vaunt.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@vaunt.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata;

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului vaunt.ro.