Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Importanța stabilirii unui proces de vânzări în Real Estate

De la intrarea unui lead, la follow-up și conversie există niște pași ce pot fi măsurați prin cifre. Cel mai ușor poți face asta cu ajutorul unui CRM, când vine vorba de industria imobiliară. 

Pe lângă abilitățile de vânzări ale fiecărui profesionist din echipa ta, tehnologia este cea care poate accelera acest proces într-un mod progresiv. Să ai un singur loc în care urmărești lead-urile, modul în care acestea sunt prelucrate, proveniența și conversia este necesar pentru eficientizarea procesului de vânzare. 

În VAUNT ai toate ustensilele de care ai nevoie pentru un proces de vânzări cap-coadă. Odată intrat lead-ul, poți urmări toate informațiile și detaliile care te vor ajuta în procesele ulterioare. Cu un proces de vânzări pus la punct, poți vedea oportunitățile din business-ul tău imobiliar în timp real, de oriunde și pe orice device. Asta te va ajuta să stabilești cea mai bună traiectorie pentru vânzări accelerate și productive. 

Spre exemplu, să spunem că folosești mai multe platforme de promovare pentru proprietățile tale, însă dintre toate una singură îți oferă 60% din lead-urile care prezintă interes. Faptul că ai acces la informații care îți spun ce platforme performează cel mai bine, te poate ajuta să îmbunătățești marketing-ul pe platforma respectivă și poate să te orientezi și către alte modalități de promovare, prin Social Media, bannere sau Google Ads. În VAUNT ai această posibilitate, prin analitice, rapoarte și statistici menite să te ajute în vânzare, să vezi exact ce platforme operează cel mai bine.

Ca să concluzionăm, monitorizarea procesului de vânzare poate să transforme complet experiența echipei tale de vânzări. VAUNT, destinat atât agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatorilor imobiliari, nu doar că îți va câștiga timp, dar te va ajuta să stabilești cea mai bună strategie de vânzare pentru tine și echipa ta pentru a vinde în timp record.