fbpx
Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

 

Date de contact
Calea Vitan nr 25C, București
București, Cluj
sales@vaunt.ro
+40 737 231 663

VAUNT Developer

VAUNT este o aplicație care ajută echipele de vânzări, marketing și financiar în managementul procesului de vânzare al unui proiect rezidențial din momentul aprobări autorizației de construire până la predarea locuințelor.

Disponibil pe Web, iOS, Android (cu excepția store-ului Huawei - App Gallery), Tabletă

Ocupă-te de business-ul tău din orice loc te afli! Ne asigurăm că ești la curent cu toate update-urie și informațiile de care ai nevoie, de oriunde!

VAUNT este disponibil în 3 limbi: Română, English, עִברִית

Special creat pentru dezvoltatori

Când construiești un proiect rezidențial, există multe lucruri ce trebuie luate în considerare. Știm, de la autorizațe până la momentul în care predai apartamentul clienților tăi, sunt mulți pași ce trebuie parcurși. La începutul proiectului cu siguranță sunt multe lucruri pe care le iei în calcul după ce ai stabilit informațiile legate de autorizația de construire și proiect. Piața imobiliară este una dinamică, iar pentru scalarea unui business de genul contează două mari lucruri: strategia și execuția.VAUNT te ajută în măsurarea și aplicare execuției

Ideal pentru orice business

Indiferent cât de mare este proiectul tău, VAUNT te poate ajuta în procesul managementului de vânzare. Avem clienți cu 30 de locuințe și clienți cu peste 1500 de locuințe.

Alătură-te dezvoltatorilor VAUNT


  Funcționalități

  j

  Managementul proprietăților

  Indiferent de tipul tău de proiect (apartamente, case, office, spații comerciale etc.), îți poți administra și vedea în timp real diferite informații despre proprietățile tale

  Ai posibilitatea de a lucra cu rapoarte și statistici ușor de citit și interpretat. Toate aceste informații sunt raportate în timp real.

  Prezintă într-un mod plăcut prin intermediul aplicației mobile informațiile despre proiectul tău. Dacă vrei să îi adaugi încă un factor de WOW, mai avem încă un as în mânecă, dar pentru asta trebuie să programezi un DEMO.

  Colaborează cu alți profesioniști din industrie și realizează tranzacții mai rapid

  h

  Evidența tranzacțiilor

  Vrei să faci o proiecție a încasărilor pe următoarea perioadă? Vrei să știi ce discount-uri ai acordat? Vrei să știi exact termenele de plată? VAUNT Developer este pentru tine

  Captarea lead-urilor se face automat din site-ul tău, Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads. Managementul lead-urilor, al clienților, prezentând date și istoric

  Poți promova direct din aplicație proprietățile tale pe platformele de specialitate Imobiliare.ro, Storia, Olx, Titirez, Publi 24, Romimo.ro, HomeZz - și altele la cerere

  Ai acces la update-uri constante: access la cele mai noi funcționalități fără costuri suplimentare.

  v

  Aplicație pe telefon

  Știm cât de important este sa ai totul la îndemână așa că VAUNT Developer este alături de tine. Poți să ai viziunea de 360 grade direct la tine pe telefon. (cu excepția store-ului Huawei - App Gallery)

  Ai posibilitatea de a semna digital contracte, de a genera contracte și de a-ți ține evidența documentelor pe care le ai. Ai grijă de afacerea ta.

  Acesta este menit să simplifice munca unui manager, dar și a fiecărui utilizator în parte.

  Poți să creezi prezentări direct de pe telefon sau tabletă.

  Integrări VAUNT

  Suntem mereu în trend cu ultimele tendințe. De aceea, prin integrările pe care le facem, avem grijă ca utilizatorii noștri să primească soluții.

  Integrare cu mailul tău

  Câțiva dintre dezvoltatorii care folosesc VAUNT Developer

  *Prezenți în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Constanța, etc.