Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Promovează-ți cu succes proprietățile prin newsletter!

Descoperă ce pași trebuie să urmezi pentru a trimite campanii de e-mail marketing eficiente pentru proiectele tale rezidențiale.

Ce trebuie să știi despre promovarea prin newsletter în sectorul rezidențial

Newsletter-ele sunt o opțiune excelentă de comunicare atât cu clienții existenți, cât și cu cei interesați de una din proprietățile din portofoliul tău. Este o metodă directă de a ajunge la ei, pe e-mail, într-o perioadă în care canalele online pot părea supra-aglomerate de informație.

99% dintre utilizatorii de email își verifică inbox-ul zilnic*

Ne verificăm email-ul în fiecare zi, petrecem aproximativ 9 secunde per email și apreciem atunci când mesajele includ și imagini (*conform unui studiu HubSpot). Știind cât de important este acest canal pentru clienți, newsletter-ul nu poate fi trecut cu vederea. Modul în care este abordat acest canal de comunicare devine extrem de important.

Recomandările din acest eBook gratuit te vor ajuta să îți atingi obiectivele de marketing mai ușor.

    Ce vei găsi în acest eBook?

    Procesul de vânzare prin newsletter, mai ales pentru o proprietate imobiliară, poate dura mai mult timp, motiv pentru care un ritm constant și o strategie de comunicare sunt vitale.

    Acest eBook a fost scris într-o manieră simplu de urmărit și înțeles și acoperă cei mai importanți pași de care să ții cont în strategia de comunicare prin newsletter.

    Îți dăm idei practice, astfel încât să poți începe chiar de azi.