Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

VAUNT depășește 760 milioane EUR în tranzacții efectuate prin platformă 

VAUNT a fost lansat cu misiunea de a facilita întregul proces de vânzare în domeniul imobiliar rezidențial, printr-o abordare integrată, digitală, de către Irina Constantin, CEO și Răzvan Mitre, CTO. De la lansarea sa în 2020, VAUNT a crescut la nivel național, iar în acest moment, aproximativ 10% din proiectele rezidențiale noi din capitală sunt încărcate pe platformă. VAUNT a ajuns la un portofoliu de 50 de clienți, care au încărcat proiecte în valoare totală de peste 2 miliarde EUR și care au efectuat tranzacții de peste 760 milioane EUR

Aproximativ 1,3% din totalul tranzacțiilor imobiliare din România în 2023 au fost efectuate prin VAUNT.

În 2023, VAUNT a înregistrat o creștere de 65%, cu peste 20 de clienți noi alăturați în portofoliul VAUNT. În ceea ce privește dezvoltările, în 2023, VAUNT a lansat noul modul VAUNT Engage, care constă în îmbunătățirea comunicării și a campaniilor de marketing orientate atât către clienții existenți, cât și către potențialii clienți.

Portofoliul de parteneri VAUNT include unii dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali din România, dar și agenții, precum: Nusco City, Hils, Akcent City, SDC Properties, VIBE Properties, Nord One. Aceștia pot să țină evidența clienților și solicitărilor, să țină evidența inventarului pentru portofoliul de locuințe și anexe, să ruleze campanii de marketing prin newsletter și SMS, să prezinte apartamentele din portofoliu în 2D, să gestioneze aspecte financiare, să genereze statistici în timp real și multe altele, totul într-o singură platformă colaborativă online. Aplicația este disponibilă atât pe desktop, cât și pe telefon.

Pe viitor, echipa își propune să adauge noi funcționalități care să simplifice relația dintre dezvoltatori și clienții lor, dar și noi produse adresate celor care vor să cumpere o locuință într-o altă destinație, precum și scalare internațională.

“Piața rezidențială are mult potențial, în România și la nivel internațional, estimându-se chiar o creștere de până la 2,43 trilioane în 2029 în Europa. Nevoia de digitalizare în industrie există, iar noi venim cu o soluție extrem de ușor de implementat și de folosit. Ne bucură rezultatele bune de până acum și încrederea clienților noștri, cărora le suntem alături nu doar prin platforma VAUNT, ci și prin resurse de creștere și promovare pe care le oferim constant odată ce ne devin parteneri.” – Irina Constantin, CEO VAUNT. 

Implementarea platformei pentru un client nou se realizează în întregime de echipa VAUNT, fără a fi nevoie de nicio cunoștință tehnică din partea clienților. VAUNT este disponibil în română și engleză și poate fi folosit de dezvoltatori sau agenți indiferent de locația acestora. 

“Prin VAUNT, facem pași importanți în direcția stabilirii unor noi procese digitale, ușor de implementat, în industria imobiliară și așteptăm cu nerăbdare să vedem această inovație folosită de clienți din întreaga lume!”  – Irina Constantin, CEO VAUNT.