Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

De ce să alegi campaniile de SMS și Email marketing pentru business-ul tău imobiliar?

Campaniile de email și SMS marketing au multiple beneficii pentru business dacă reușești să le folosești în avantajul tău:

În primul rând vei obține o reacție imediată: SMS-urile sunt de cele mai multe ori citite în primele câteva minute în care sunt primite, iar emailurile sunt, de asemenea, accesate destul de rapid. Acest lucru oferă oportunitatea de a ajunge mai repede la publicul țintă.

Au costuri mai reduse: Spre deosebire de alte metode de marketing, campaniile de emailuri și SMS-uri sunt mai economice. Nu necesită investiții mari în materiale fizice sau distribuție.

Oferă o targetare precisă: Poți să segmentezi lista de contacte și să trimiți mesaje personalizate pentru anumite grupuri de clienți, ceea ce sporește șansele de succes ale campaniei.

Te ajută să măsori și să analizezi mai ușor: Platformele de email și SMS marketing oferă metrici detaliate referitoare la succesul campaniilor, inclusiv rate de deschidere, click-through și multe altele, permițând ajustări pentru a îmbunătăți performanța.

Ai o interactivitate crescută: Poți să incluzi linkuri sau apeluri la acțiune în mesajele tale pentru a încuraja interacțiunea și angajamentul publicului.

Te ajută cu personalizare și adaptabilitate: Mesajele pot să fie personalizate pentru a se potrivi preferințelor și comportamentului clienților, sporind relevanța și eficacitatea lor.

Poți crește traficul pe site-ul web: Prin includerea linkurilor sau a codurilor promoționale, poți să încurajezi oamenii să viziteze website-ul tău .

Vei spori loialitatea clienților: Comunicarea regulată și ofertele speciale prin email sau SMS pot contribui la fidelizarea clienților existenți.

Oferă flexibilitate și rapiditate: Poți să creezi și să trimiți mesaje într-un timp relativ scurt, adaptându-te rapid la schimbările din piață sau la oportunități noi.

Sunt compatibile cu dispozitivele mobile: Pentru că majoritatea oamenilor accesează acum informațiile de pe dispozitive mobile, mesajele de email și SMS sunt ușor de accesat și de vizualizat pe aceste dispozitive.

Totodată, e nevoie să stabiliești un obiectiv clar atunci când recurgi la campanii de email sau SMS marketing. Nu ajută spam-ul către baza ta de date și ideal este să ai întotdeauna un call to action. Evita excluderea potețialilor clienți din lista ta prin asigurarea că există un echilibru între frecvența cu care trimiți mesaje/email-uri și conținutul acestora.

Acum, CRM-ul nostru are un nou modul: VAUNT Engage de care poți beneficia și tu. Cu costuri reduse, poți să trimiți campanii de SMS sau email direct din aplicație.

VAUNT Engage constă într-un modul prin care puteți crea campanii de newsletter și/sau SMS pentru a le trimite clienților și potențialilor clienți. Fiecare campanie de SMS/Newsletter va fi înregistrată în secțiunea de acțiuni de pe pagina unui lead/client și va avea un raport asociat.