Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Ce a însemnat anul 2022 pentru VAUNT?

Nu putem încheia anul fără acest articol. Îl datorăm clienților noștri, echipei și întregii industrii. Domeniul imobiliar este unul aparte, cu siguranță. Acum câțiva ani doar ne imaginam cum va fi, și, totuși, nu ne-am gândit niciodată ce impact va ajunge să aibă ideea unor oameni pasionați de imobiliare și tehnologie. 

2022 a fost cel mai bun an al nostru și în mare parte se datorează tuturor celor care în ultimii trei ani au avut încredere în noi. În ultimii trei ani am reiterat VAUNT și toată ideea din spatele produsului, bazat pe tot feedback-ul clienților noștri și, de multe ori și de ideile câteodată prea îndrăznețe ale echipei noastre. 

Anul acesta ne-am dublat numărul de clienți printr-un buget minim de marketing și în mare parte prin recomandări. Am îmbunătățit radical aplicațiile de mobil și am adus noi funcționalități pe partea de web. Nu ne-am gândit niciodată cum o echipă mică, de oameni pasionați și vizionari va ajunge să acapareze o parte considerabilă din piața de imobiliare. 

De la parte de ofertare, până la statistici și rapoarte, le-am făcut pe toate, astfel încât să ajungem să oferim clienților funcționalități specifice, adaptate nevoilor lor. 

În spatele cortinei, am ajuns să închegăm o echipă care funcționează extrem de bine împreună și cu foarte multă inițiativă. Au fost momente când ne doream prea mult, într-un timp foarte scurt, când fiecare dintre noi încerca să aducă cât mai mult know-how în ceea ce reprezintă VAUNT astăzi. În cele din urmă, anul 2022 a adus versiunea matură a VAUNT, a echipei și a tuturor celor ce ne susțin. 

Câteva dintre reușitele anului: 

Am câștigat premiul Scale-up of the Year la Innovation Labs 

Irina, CEO-ul nostru, a apărut în topul de anul acesta al Forbes 30 under 30 Romania 

Apariții media (Ziarul Financiar, Start-up.ro) 

Ne-am dublat numărul de clienți 

Am dezvoltat aplicația VAUNT pe mobil și am adus majoritatea funcționalităților din web 

Am îmbunătățit aplicația pe web prin noi funcționalități 

Anul 2023 e promițător pentru noi și ceea ce ne dorim este să ne ridicăm la așteptările voastre, celor ce credeți că împreună putem duce industria imobiliară la următorul nivel. 

Așadar, acest articol este pentru cei peste 500 de utilizatori care folosesc VAUNT și văd valoarea tehnologiei în Real Estate. Următorul an venim cu noi surprize și abia așteptăm să vă spunem ce-am pregătit. Stay tuned!