Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

De ce să alegi sistem de prezentare 2D pentru proiectul tău?

O strategie de vânzare a unui proiect imobiliar trebuie să evolueze periodic în funcție de condițiile pieței, tendințele din piață, dar și pentru consolidarea brandului. O strategie ar trebui analizată cu o cadență precisă, în special pentru campanii din online, unde poți să te axezi lunar sau trimestrial pentru a măsura rezultate, dar și impact. Analiza poate să urmeze mai mulți indici de performanță care te pot ajuta în ajustarea strategiei, cât și a bugetelor de marketing.

În ultimii ani am observat o creștere în diversitatea abordărilor strategiei de marketing referitoare la  vânzarea proiectelor rezidențiale. Acum în completarea unui cont de Social Media, website și poate și comunicate de presă, observăm soluții digitale care au ca scop atât creșterea credibilității în piață, cât și micșorarea timpului de conversie de la lead -> client.

Astăzi vom discuta despre soluțiile digitale de showcase și impactul lor în zona de Real Estate.

Ce este un sistem de showcase?

Un sistem de showcase reprezintă un sistem digital de prezentare care are ca scop facilitarea vânzării, cât și prezentării proiectului. În zona de showcase în Real Estate, acest termen a fost popularizat în sectorul comercial pentru prezentarea disponibilităților. De ceva timp, observăm că această tendință se extinde și în sectorul rezidențial. Un sistem de showcase permite potențialului client să exploreze mai mult proiectul, să se “plimbe” virtual prin el, și să își facă o idee despre amplasarea viitoarei sale locuințe, crescând zona de încredere și potențială conversie.

Câte tipuri există?

Până acum am văzut în piață tururi virtuale, realizate cu un tip de camere speciale, care se concentrează pe un proiect/randare deja existentă și permite potențialului client să se “plimbe” prin cadrul locuinței. Dar pentru acest lucru este necesară un tip de cameră specială și de asemenea existența locuinței. 

De ceva timp am văzut și câteva soluții de tip 3D care permit explorarea randării clădirii pentru a vedea clădirea. Aceste soluții, deși impresionante la prima vedere, pot fi costisitoare de implementat din perspectiva resurselor, dar și a forței umane implicate sau necesitatea de materiale. Uneori, utilizatorul poate avea probleme la interacțiunea cu turul din cauza interfeței.

Desigur, mai avem opțiunea unui filmuleț pre-existent realizat de obicei de echipa de marketing/arhitectură din cadrul proiectului.

Despre sistemul VAUNT 2D Showcase

Apoi mai avem sistemul de 2D – dar mai nou avem posibilitatea de sistem 2D interactiv. În cadrul ecosistemului VAUNT, am creat un sistem 2D VAUNT Showcase, care îți pune la dispoziție o metodă inovatoare, dar și accesibilă care dă un boost campaniilor pe care le desfășori pentru proiectul tău rezidențial.

Cum funcționează?

👉 Ai nevoie de un site existent și detaliile privind proiectul tău (randări de exterior cu proiectul, randări de etaj, planuri apartament și detaliile despre proiectul tău)

👉 VAUNT încarcă proiectul pentru tine și folosind sistemul 2D Showcase se trasează fiecare plan având o vedere interactivă din exterior spre interior

👉 Proiectul este încărcat în maxim o săptămână și se generează automat un cod care se include în site-ul tău, fără efort din partea echipei tale

👉 Proiectul tău are într-o săptămâna o prezentare inedită

Avantajele sistemului VAUNT 2D Showcase comparat cu alte soluții:

👉 O alternativă mai accesibilă la prezentările 3D cu același impact 

👉 Un plus extra pentru campaniile tale de marketing

👉 Nu trebuie să implici o echipă de programatori – incluzi doar un cod în site-ul tău

👉 O metodă de a te diferenția în piață și a atrage mai mulți clienți

👉 Tu îți poți administra disponibilitățile proiectului tău fără să implici o echipă tehnică

👉 Timp de implementare redus comparativ cu o prezentare personalizată

👉 Poți opta și pentru alte module – dacă dorești să extinzi managementul procesului de vânzare cu VAUNT Developer

Alternativele la VAUNT 2D Showcase necesită resurse atât tehnice, cât și financiare și o perioadă mai îndelungată de timp pentru implementare. După cum știm, piața de Real Estate este una dinamică, iar rapiditatea este unul dintre elementele cheie pentru conversia de la lead -> client.

Indiferent de metoda pe care vrei să o incluzi în cadrul proiectului tău, tehnologia de showcase începe să ia amploare din ce în ce mai mult și cu siguranță merită să explorezi această cale dacă vrei să atragi mai multe lead-uri și să îți consolidezi brandul în piața rezidențială. VAUNT 2D Showcase îți oferă un sistem accesibil, rapid și care nu implică efort tehnologic de dezvoltare, folosind deja materialele tale existente.

Dacă dorești să te alături proiectelor de talie internațională care sunt deja utilizatori VAUNT 2D Showcase, programează o discuție cu noi aici.