Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

De ce ai nevoie de VAUNT dacă dezvolți un proiect rezidențial?

   

 Lucrând îndeaproape cu domeniul imobiliar, am realizat că există o nevoie de eficientizare a proceselor de vânzare și monitorizare a acestora în cadrul proiectelor rezidențiale. Astfel, a luat naștere VAUNT Developer. Deseori am văzut proiecte rezidențiale extraordinare din punct de vedere concept și construcție, dar haotice din punct de vedere al monitorizării și vânzării. 

   Când construiești un proiect rezidențial, există multe lucruri ce trebuie luate în considerare. Știm, de la autorizațe până la momentul în care predai apartamentul clienților tăi, sunt mulți pași ce trebuie parcurși. La începutul proiectului cu siguranță sunt multe lucruri pe care le iei în calcul după ce ai stabilit informațiile legate de autorizația de construire și proiect. Piața imobiliară este una dinamică, iar pentru scalarea unui business de genul contează două mari lucruri: strategia și execuția. Deseori, execuția presupune mai mulți pași ce sunt definitorii în strategie. Când vine vorba de vânzare și marketing, întrebările care apar sunt: 

Ce fel de echipă de vânzări alegi? 

Care sunt pașii necesari pentru lansarea vânzării proiectului meu rezidențial?

Ce strategie de vânzare o să meargă cel mai bine? Echipă internă? Colaborare? Exclusivitate cu o agenție? Cum știu că o să performeze?

Cum aduci mai mulți prospecți și cum poți scade timpul până la închidere? 

Cum optimizăm costurile de achiziție de marketing?

Care este bugetul de marketing optim pentru proiectul meu?

Hai să o luăm de la început. Ai primit autorizație de construire, ai planurile de la arhitecți și ți-ai găsit echipa de vânzări pe care o doreșți, fie ea internă sau externă. E dificil să ții evidența tuturor și aici intervine VAUNT Developer

În primul rând, o să te ajutăm cu încărcarea tuturor proprietăților proiectului tău în VAUNT Developer. De la informații despre suprafețe, la randări și planuri comerciale, o să le regăsești pe toate în VAUNT și o să ai un manager de cont care să te ajute la adăugarea proiectului în platformă. 

Odată încărcate proprietățile, adăugăm toți utilizatorii, de la echipa de vânzări, la financiar și cei din șantier, dacă ai nevoie. Așa vei ști că toate persoanele din proiectul tău lucrează sub aceeași umbrelă. Conectăm conturile tuturor, ne asigurăm că adresele de mail și numerele de telefon sunt sincronizate cu VAUNT.

Apoi va urma un training. 

Ne asigurăm că poți promova din VAUNT Developer pe toate platformele de promovare cu care avem integrări, dacă apelezi la strategia asta de vânzări, iar astfel echipa ta se apucă de treabă.

Lead-urile pot fi gestionate direct din aplicație, toate tipurile de comunicări vor apărea acolo prin integrările pe care le avem.

Poți să trimiți oferte lead-urilor direct din VAUNT și ai la un pas partea de semnări de contracte și tranzacții. 

Poți sincroniza inclusiv site-ul cu aplicația astfel încât să poți afișă în timp real disponibilitățile pe site printr-un sistem de vizualizare de tip 2D pe clădiri, creând o experiență unică potențialului tău client.

Un sistem precum VAUNT Developer poate să îi câștige unui responsabil de vânzări în medie până la 2.6 ore pe zi pentru a se concentra pe task-urile cu adevărat importante, eliminând toate procesele repetitive ce consumă mult timp. 

După ce toată echipa este integrată recomandăm folosirea statisticilor în timp real pentru a monitoriza activitatea și performanța echipei. Cele mai bune performanțe le-am văzut la monitorizări săptămânale, analize lunare și pe trimestru. De la rapoarte care se pot trimite către bancă, calcul de achiziții de costuri pe client, ai la îndemână mai mulți indici pe care îi porți urmări pentru performanța echipei tale.

Pe scurt – cum funcționează VAUNT Developer?

Încărcăm proprietățile și dependințele în VAUNT

Conectăm canalele de promovare, site-ul, campaniile de marketing pentru că să ai lead-urile într-un singur loc

Facem training echipei și poți începe vânzările. 

După ține de echipa ta să urmăriți îndeaproape procesul de vânzare, statisticile și previziunile financiare.

Tehnologia este o componentă esențială în dezvoltarea unui proiect imobiliar și cea mai bună strategie este să o folosești în favoarea ta de fiecare dată.

Programează o prezentare a aplicației și află de ce acum este momentul să investești într-un soft de management al vânzărilor pentru business-ul tău: https://vaunt.ro/contact/