Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Cum este să fii sales manager la un proiect cu peste 1000 de unități? Un interviu cu Adi Joițoiu – Sales Manager HILS

În seria #vauntinterviews avem plăcerea să discutăm cu profesioniști din real estate fie că reprezintă dezvoltatori imobiliari sau agenții imobiliare. Pe lângă experiența pe care o au în domeniu sau viziunea unică asupra industriei, explorăm persoana din spatele business-ului, obiceiurile și gândirea sa.

Adi Joițoiu este Sales Manager în trustul HILS și a început să activeze în industria de rezidențial de peste 10 ani. Viziunea HILS înglobează dezvoltarea de proiecte mixte, punându-și amprenta cu HILS Palady, cel mai amplu proiect mixt din estul capitalei. Adi coordonează o echipă extensivă de vânzări din cadrul proiectelor marca HILS și, pe lângă aptitudinile sale de manager și strateg în vânzări, acesta este și unul dintre utilizatorii VAUNT. Am stat de vorbă cu el și am încercat să aflăm mail multe despre viziunea sa de vânzări.

1. Când ai început să lucrezi în Real Estate și ce te-a determinat să alegi industria? 

Lucrez în acest grup de 12 ani, iar în vânzări lucrez de aproximativ 7 ani. Înainte de a lucra în vânzări, am lucrat în departamentele suport, astfel încât am învățat că cea mai bună șansă de reușită este colaborarea cu celelalte departamente. Am ocupat pozițiile de agent de vânzări, director adjunct și de aproximativ 3 ani coordonez o echipă puternică și unită cu care doresc să câștigăm încrederea și respectul clienților. 

2. Ce îți place cel mai mult în industrie? 

Real Estate este un domeniu ce se reinventează periodic. Mă pasionează tot ce este nou, competitiv și îmi place faptul că am cunoscut mulți oameni din diverse domenii de activitate. 

3. Cum îți petreci o zi la muncă? 

Mare parte din timp îl petrec la birou, particip împreună cu colegii mei la ședințe de organizare, întâlniri cu clienți, dar și cu colegi din alte departamente suport. Încerc să previn și să adaptez strategia de vânzări la realitatea economică pentru a facilita cât mai mult procesul de vânzare al echipei noastre. 

4. Cum reușești să ții evidența a tot ceea ce faci într-o zi de muncă? 

Atunci când îți place de faci, iar colaborarea cu echipa din care faci parte este foarte bună, este ușor să te organizezi și să participi activ la toate activitatea de vânzări. Aplicația VAUNT oferă foarte multe secțiuni care ajută la organizarea zilnică a task-urilor, atât a echipei de vânzări cât și a echipei de management. În fiecare dimineață urmăresc task-urile de interes și astfel reușim să rezolvăm mult mai rapid și ușor activitățile programate.

5. Cum crezi că impactează tehnologia industria imobiliară? 

Este inevitabil ca tehnologia ca nu își facă simțită prezența și în acest domeniu. Prin intermediul tehnologiei, atat dezvoltatorii cât și cumpărătorii vor putea identifica cele mai bune variante de dezvoltare, respectiv achiziție.

6. Cum vezi că se va modela industria imobiliară în următorii ani? 

Industria imobiliară s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. Acum doi ani erau multe voci care susțineau că domeniul Real Estate va suferi destul de mult în timpul pandemiei. În schimb, acesta s-a adaptat și a găsit variante de continuă dezvoltare. Consider că acest domeniu se va dezvolta și în continuare, concurența fiind unul dintre factorii ce influențează pozitiv atât calitatea imobilelor, cât și condițiile oferite de dezvoltator. 

7. Ai putea să ne recomanzi o carte sau un film care te-a inspirat sau ajutat în job-ul de vânzări? 

Din punctul meu de vedere, cele mai bune filme și cărți sunt cele de dezvoltare personală, nu neapărat cele care ne învață tehnici de vânzări. Cărțile care transmit un mesaj și ne învață să colaborăm, să ne dorim să fim mai buni, să lucrăm în echipă, să fim „pretențioși” cu noi înșine și să devenim buni profesioniști. Am citit cu mare plăcere cărți de Dale Carnegie și Zig Ziglar, pe care le recomand tuturor, pentru a deveni mai buni în domeniul în care activează. 

Puteți face cunoștință cu proiectele HILS pe https://www.hils.ro/