Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Ce înseamnă job-ul de agent imobiliar la 20 de ani?

În #VAUNTnterviews ne-am propus să explorăm mai mult gândirea, stilul de viață și obiceiurile oamenilor din real estate, fie că vorbim de dezvoltatori imobiliari sau agenții imobiliare. Printre clienții VAUNT, avem profesioniști de vârste diferite, iar fondatorii Starlight Imobiliare sunt printre noua generație de tineri antreprenori din zona agențiilor imobiliare care vin cu gândire și viziune nouă, depășind normele convenționale, făcând zona de real estate atractivă și pentru Gen Z. 

Printre search-urile din Google Trends, mereu regăsim ce înseamnă să fii un agent imobiliar sau cum devii un agent imobiliar, așa că am stat de vorbă cu ei și le-am pus câteva întrebări despre activitatea lor și domeniu mai ales la început de drum.  

  1. Când ați început să lucrați în Real Estate și ce v-a determinat să alegeți  industria?

Am început să lucrăm în Real Estate în primăvara anului 2021 și ne-a atras potențialul pe care îl are acest domeniu de creștere și pentru a-ți oferi într-un număr relativ redus de ani independența financiară. 

  1. Ce vă place cel mai mult la industrie? 

Ne atrage potențialul de networking, oamenii, antreprenorii, investitorii și dezvoltatorii, de asemenea și beneficiile care vin la pachet cu aceste relații, faptul că ne putem face singuri programul și suntem complet liberi din punct de vedere decizional. Contează și potențialul uriaș de venituri.

  1. Cum vă petreceți o zi la muncă? 

Primele 2-3 ore din zi, începând cu ora 9, le petrecem la birou. Este suficient timp pentru a pregăti ziua cu vizionări, întâlniri cu clienți și prezentări de apartamente. Un element principal în acest domeniu rămâne în continuare neprevăzutul și gestionarea acestor situații limită de către noi și agenții noștri. Pe scurt planificare mixat cu adaptare.

  1. Cum reușiți să țineți evidența a tot ceea ce faceți într-o zi de muncă? 

Reușim să comunicăm foarte bine și să ne planificăm ziua în așa fel încât să fim conștienți că ziua respectivă a avut sens și nu a trecut fără ca noi să fim prezenți pe piața unde lucrăm. 

  1. Cum credeți că impactează tehnologia industria imobiliară? 

Tehnologia este un factor major în ceea ce privește piața imobiliară. Am realizat că îți poți aduce foarte ușor o vizibilitate bună atâta timp cât ești la curent cu toate metodele de a-ți promova produsul. 

  1. Cum credeți că se va modela industria imobiliară în următorii ani? 

Noi credem că pe viitor va exista o certificare oficială a jobului de agent imobiliar, având în vedere că abordarea este înclinată spre a lucra cu oameni pentru oameni, că noi trebuie să îi ajutăm în alegerea lor și să spună peste ceva timp „Da, a avut dreptate, chiar este perfect pentru mine!”. 

Eu și Tudor am început pe acest drum deoarece ne-am dorit mereu control total asupra deciziilor pe care le luăm cu clienții, astfel să fim la finalul zilei mulțumiți de noi. 

  1. Aveți vreun sfat pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în Real Estate? 

Putem recomanda ca în momentul în care trebuie să fiți onești sau să faceți bani, să alegeți prima variantă. Colaborările pe termen lung sunt cele mai importante, de acolo o să apară și stabilitatea financiară!