Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

5 motive pentru care ai nevoie de VAUNT

Dacă ar trebui să ne gândim la un punct cheie într-un business, fără de care acesta nu poate funcționa, ar fi organizarea. De ce? 

Imaginează-ți cât de haotic este să lucrezi într-un loc în care nu știi ce ai de făcut, în care nu aveți un țel comun și în care nu muncești pentru ceva ce îți aduce satisfacții. Într-un business imobiliar ai nevoie de o strategie clară pentru vânzare și un management eficient. Aici te poate ajuta VAUNT. Cum? O să îți prezentăm 5 motive pentru care ai nevoie de VAUNT în viața ta de profesionist în Real Estate. 🙂 

  1. Ai o evidență foarte clară a lead-urilor și poți monitoriza parcursul clienților

Știi de unde vin, care sunt canalele care performează cel mai bine, unde ar trebui să mai investești și la care să renunți. Știi cât timp ia să convertești un lead, cum devine client, istoricul său și ai toate informațiile de care ai nevoie la un click distanță. Parcursul lor este foarte important pentru a ști cum să abordezi diferite scenarii referitoare la clienții tăi. 

  1. Trimite oferte personalizate în mod automat 

Nu e nevoie să pierzi timp cu asta. Adaugi un lead, adaugi cererea acestuia, iar dacă platforma va găsi o proprietate din baza ta de date care se încadrează în cererea respectivă, vei putea genera o ofertă personalizată pe care să o trimiți potențialului tău client. 

  1. Statistici și rapoarte. Da, știm câte nevoie ai de ele și nu mai e nevoie să le iei dintr-un excel.

VAUNT generează automat rapoarte și statistici pe baza activității tale din aplicație. De la activitatea agenților, la performanță, sursele de promovare, lead-uri și clienți, vei fi întotdeauna cu un pas înainte. Informațiile din statistici te pot ajuta să-ți adaptezi strategia de marketing și vânzări astfel încât să dea cel mai bun randament pentru business. 

  1. Aplicație de telefon 

Real Estate nu este domeniul în care să stai într-un singurul loc. Asta o știm cu toții. Acum ești la birou, iar în următoarea oră ai o vizionare cu un potențial client și ești pregătit de semnezi un contract de închiriere/rezervare. Tocmai de aceea ne-am gândit la utilitatea pe care o aduce o aplicație de telefon, de unde poți adăuga lead-uri într-un minut și poți trimite oferte direct de pe telefon. 

  1. Promovare într-un singur loc 

E atât de simplu și îți va lua doar câteva momente. Intri pe proprietatea din VAUNT și poți bifa canalele de promovare pe care dorești să apară proprietatea respectivă, iar ea va fi distribuită direct din VAUNT, fără să fie nevoie de nimic altceva. 

Programează o prezentare cu noi aici