Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

5 motive pentru care să renunți la excel și să treci pe CRM în imobiliare

Excelul este “unealta” nelipsită în orice companie. Deși este extraordinară în cea mai mare parte a timpului, aceasta îți poate îngreuna mult activitatea pentru a dezvolta business-ul tău. Pierzi mult timp, energie și posibilitatea de a-ți spori profitabilitatea. 

Mai jos regăsești 5 motive pentru care merită să renunți la un spreadsheet clasic și să treci pe un CRM care îți poate genera automat aceste rapoarte.

  1. Activitatea ta nu este centralizată și organizată

Ți s-a întâmplat de multe ori să ai nevoie de o informație în timp real pentru un contract sau a crea un raport pentru bancă. Fie că ești agenție sau dezvoltator, acestea sunt printre cele mai comune probleme. Datele din Excel-ul tău nu sunt întotdeauna actualizate în detaliu, precum un CRM. În VAUNT, spre exemplu, nu ai doar istoric de activități ale clientului, ci și comportamentul acestuia, automatizări și modalități de a partaja informații rapid și automat. 

  1. Nu ai evidența lead-urilor

De cât ori suni un lead? Câte email-uri trimiți până la conversie? Care e costul de achiziție? În 2021, bugetul de marketing online a depășit limita pieței. Cum poți optimiza costurile? Dacă acum câțiva ani, promovai proprietăți pe portaluri dedicate, acum sunt n forme de marketing pentru a atrage clienți. Cu VAUNT afli ce platforme performează cel mai bine și proveniența clienților tăi. 

  1. Nu ai idee care este performanța departamentului de vânzări

Care sunt indicii de performanță pe care îi urmărești în business-ul tu? Un CRM precum VAUNT îți pune la dispoziție informații pentru a urmări activitatea echipei de vânzări. Care este durata medie a închiderii unui client? Cum poți micșora această dată și multe altele. De asemenea VAUNT îți oferă și o componentă de gamification prin care poți crește performanța echipei tale.

  1. Primești plângeri din partea clienților

Dacă primești deseori plângeri din partea clienților, sau chiar pierzi contracte într-o perioadă de timp, un management 360 al business-ului tău imobiliar te-ar putea ajuta să vezi de ce anume se întâmplă acest lucru. În 2021, experiența clientului este una crucială în închiderea unui contract, iar VAUNT îți pune acest lucru la dispoziție prin unelte care te fac să fii mai rapid, mai eficient și mai plăcut.

  1. Simți că nu te poți dezvolta

Dacă te simți deseori copleșit și simți că nu ai timp ca să gândești următorul pas în business-ul tău, atunci trebuie să vezi cum poți câștiga mai mult timp. Un produs ca VAUNT îți pune la dispoziție unelte care îți câștigă un minim de 2 ore pe zi (nr în urma analizei făcute pe o plajă de 500 de utilizatori, atât locali cât și internaționali).


Știm că schimbarea poate fi uneori dificilă, dar este necesară dacă dorești să câștigi mai mult timp pentru tine și echipa ta. O creștere sănătoasă a business-ului indiferent de dimensiunea la care visezi, implică și o porțiune de digitalizare și automatizare. VAUNT vine în ajutorul profesionistului imobiliar. Dacă vrei să aflii mai multe despre cum VAUNT te poate ajuta, poți programa un demo aici