Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

VAUNT face parte din cohorta 4 a acceleratorului Commons Accel!

Commons Accel este un accelerator menit să ajute startup-urile românești să primească finanțări, mentorat în vederea dezvoltării busines-urilor și posibilitatea de obținere de finanțare.

Anul acesta și VAUNT face parte din acest accelerator, reprezentat de CEO-ul companiei, Irina-Alina Constantin

De Commons Accel am aflat în timp ce căutam cu echipa oportunități de creștere accelerată a business-ului nostru. Având în vedere că unul dintre interesele acceleratorului este PropTech, am realizat că acceleratorul Commons Accel reprezintă un mare potențial pentru VAUNT. “ Irina-Alina Constantin, CEO VAUNT.ro

VAUNT este o soluție SaaS de management al business-ului 360, sub forma unui abonament lunar, pentru dezvoltatori imobiliari și agenții imobiliare pentru a-i ajuta să-și dezvolte și administreze business-ul de oriunde, într-un mod accesibil, eficient și rapid. 

VAUNT conține 2 produse, VAUNT Developer și VAUNT Agency  – fiecare cu un mecanism de funcționare diferit pentru fiecare business. Acestea comunică între ele, permitând colaborarea rapidă atât între dezvoltatori și agenții cât și între agenții.

Pe lângă procesul de asset management și organizare, VAUNT va oferi și posibilitatea unui intelligent business assessment ce utilizează Machine Learning și AI.

VAUNT este momentan disponibil în 3 limbi (Română, Engleză și Ebraică) și utilizat în prezent de peste 400 de utilizatori din diferite orașe: București, Constanța, Cluj, Sibiu, Iași și recent s-a alăturat și Craiova.