Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Ce contează la publicarea unei proprietăți și cum reușești să atragi clienți?


 De cele mai multe ori, contează povestea din spatele unei proprietăți, imagini, detalii, facilități. Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai utile sfaturi pentru a atrage clienți: 

  1. Asigură-te că proprietatea ta are toate informațiile necesare 

De la dotări, facilități, informații suplimentare, la imagini calitative. Asigură-te că oferi clientului tău o proprietate ce este pusă în valoare de către poze. 

  1. Publică proprietatea în site-ul tău 

Înainte de a publica pe alte platforme, este important să listezi o proprietate pe propriul website. Platformele de promovare sunt, într-adevăr, excelente pentru a promova anunțuri imobiliare, însă este important să îți faci propriul brand vizibil și să expui mereu conținut pe propria platformă, fie el postare de proprietate nouă, mesaj sau un articol de nișă. 

  1. Site-urile de promovare contează 

Ai grijă la acest aspect. Fiecare platformă poate să ceară informații suplimentare. Asigură-te că folosești o descriere a proprietății prin care să comunici cele mai importante aspecte. Totodată, asigură-te că platforma de promovare îți pune la dispoziție un formular de contact rapid și un proces ușor de contactare.

  1. Distribuie pe rețelele sociale! 

Atunci când adaugi o proprietate nouă în portofoliu, asigură-te că distribui informațiile și pe rețelele sociale unde activezi (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok). Aici de poți folosi și de promovare prin campanii plătite de câteva zile, în funcție de bugetul de care dispui pentru asta.

  1. Trimite proprietatea clienților care au cerințe similare 

Cu un mesaj potrivit, poți să vinzi/închiriezi o proprietate mai repede decât credeai, chiar unui lead din baza de date ce a avut la un moment dat sau are o cerere similară. Merită să arunci o privire și în baza ta de date!


Partea bună este că integrarea în VAUNT îți permite automatizarea unora dintre pașii enumerați mai sus. Practic, din aplicație poți promova direct proprietăți pe diferite platforme de promovare și poți ține evidența acestora. Mai mult, am creat un sistem de cerere și ofertă prin care asociem proprietăți lead-urilor în funcție de cerințele acestora. Contactează-ne pentru mai multe informații la sales@vaunt.ro!