Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

La ce te ajută o aplicație de organizare în business-ul imobiliar?

Munca unui agent imobiliar este una ce implica multă atenție, dar și o organizare eficientă. O soluție de organizare nu doar că te scutește de timp irosit, dar te și ajută să urmărești modul în care îți gestionezi lead-urile și clienții. 

VAUNT îți pune la dispoziție un tool care să te ajute să nu irosești timp pe lucruri ce se pot realiza în mod automat. 

  • Task-uri pe telefon și desktop 

În primul rând, poți să folosești secțiunea din VAUNT de task-uri pentru a fi sigur că nu uiți anumite atribuții pe care ți le setezi pe următoarele zile. 

În al doilea rând, ai la dispoziție aplicație mobilă pentru a te asigura că ții pasul cu tot ce se întâmplă în business-ul tău de oriunde te-ai afla. 

  • Prezentări printr-un singur link 

Trimite prezentări mult mai ușor unui lead, prezentări ce se creează automat în VAUNT și ai la îndemână o proprietate printr-un singur link, astfel încât viitorul tău client să primească în cel mai scurt timp informațiile de care are nevoie. 

  • Statistici și rapoarte 

Dispui de statistici și rapoarte în care poți vedea secțiunile care ar putea fi îmbunătățite în modul de gestionare al lead-urilor, dar și rapoarte referitoare la tranzacții, pe care le poți exporta foarte ușor. 

VAUNT îți punea la dispoziție o variațiune de instrumente, astfel încât să pui accent pe ceea ce este cu adevărat important pentru business-ul tău. Eficientizează modul în care lucrezi și crește numărul vânzărilor! 

Devino și tu membru VAUNT și ajută-ne să ducem industria imobiliară la următorul nivel. Pentru mai multe informații, trimite-ne un mail la sales@vaunt.ro sau accesează site-ul nostru!