Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Colaborează cu alte agenții și dezvoltatori imobiliari!

Piața de Real Estate are nevoie de colaborare. Colaborarea între agenții sau dezvoltator-agenții facilitează procesul de vânzare a proprietăților. De câte ori nu v-ați găsit în situația de a dispune de o proprietate și cu greu ați găsit cumpărătorul ideal? 

VAUNT Shared Properties pune la dispoziție în cadrul aplicației VAUNT Agency o secțiune în care puteți colabora cu alte agenții sau dezvoltatori și de a realiza o tranzacție mult mai ușor. Să zicem că dispuneți de o proprietate, iar o agenție dispune de un lead care e în căutarea unei proprietăți ce se înscrie întocmai în cerințele proprietății tale. În acest caz, puteți colabora și facilita acest proces, câștigând un client, dar și mai important, câștingând încredere în piață. 

În 2021, trend-ul actual este cel al colaborării și automatizării proceselor de durează. De aceea, VAUNT Agency/Developer este tocmai ceea ce ai nevoie pentru a-ți ajuta echipa să se dezvolte și să-ți duci business-ul imobiliar la următorul nivel. 

Timp de 14 zile, ai acces la un cont DEMO gratuit prin care poți testa VAUNT Shared Properties. Contactează-ne la https://vaunt.ro