Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Importanța digitalizării în Real Estate

Profesioniștii din Real Estate lucrează în baza unui orar strict, unde este nevoie întotdeauna de atenție și expertiză. Devine din ce în ce mai greu să faci față numărului mare de lead-uri, sau contractelor de care ai nevoie pentru orice colaborare. Digitalizarea domeniului Real Estate presupune adaptarea resurselor la nevoile actuale, prin aducerea de plus valoare echipei tale cu ajutorul tehnologiei. Scopul VAUNT este să fie ajutorul echipei talei și să maximizeze eficiența muncii lor. 

În ultimii ani a apărut un nou concept asociat domeniului imobiliar – PropTech. Acesta se referă la tehnologia proprietăților. În fond, PropTech încurajează utilizarea tehnologiei în business-ul tău imobiliar. Fie că vorbim la automatizarea proceselor de șantier sau managementul lead-urilor, nu mai poți să controlezi manual tot ce ține de industrie. 

De aceea, digitalizarea nu poate fi evitată. În VAUNT ai la îndemână un ajutor în ceea ce privește echipa, lead-urile, clienții, tranzacțiile și proprietățile, astfel încât întreaga echipă să performeze mai bine și să se dedice lucrurilor cu adevărat importante pentru business-ul vostru. 

  • Semnează digital rezervări de contracte cu clienții, fără să mai fie nevoie să pierzi timp pe drumuri
  • Ai aplicație de telefon prin care poți gestiona lead-uri și adăuga sau modifica proprietăți de oriunde te-ai afla. 
  • Poți colabora cu alți profesioniști din industrie prin intermediul VAUNT Shared Properties și poți realiza tranzacții mult mai repede. 
  • Trimite mesaj de prezentare a unei proprietăți oricărui lead din aplicație. 
  • Lead-urile tale sunt introduse automat în aplicație de pe platformele de promovare, Social Media, website și Google Ads. 
  • Poți promova dintr-un singur loc proprietățile tale pe mai multe platforme. 
  • Ai acces la statistici și rapoarte generate automat de aplicație pentru a identifica randamentul echipei tale, tranzacțiile, dar și lead-urile. 

Câștigă timp și automatizează procesele care iau mult timp!