Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Am participat la Web Summit!

Web Summit este una dintre cele mai mari conferințe internaționale, ce reunește industria tech, de la investitori, la business-uri și media. A fost primul an în care VAUNT a fost unul dintre start-upurile reprezentante ale României. A fost într-adevăr o experiență aparte, în contextul Covid-19. 

Evenimentul a avut loc exclusiv online, prin intermediul conferințelor, masterclass-urilor și roundtable-urilor, care au adunat experți la nivel global în același loc. VAUNT a participat și la întâlnirea start-upurilor românești la Ambasada României în Lisabona, unde am fost încântați să cunoaștem antreprenori cu viziuni similare, cu dorință de evoluție și schimbare. 

De la experiența creării unui PITCH, la definirea conceptului de green tech, am aflat extrem de multe lucruri noi și am cunoscut profesioniști din toată lumea, din industrii diferite. Potrivit discursurilor specialiștilor, companiile accelerează procesul tehnologizării și digitalizării, mai mult sau mai puțin forțați de circumstanțele actuale. Discuția este valabilă și pentru Real Estate. 

Ce putem spune este că domeniul Real Estate are nevoie de integrarea tehnologiei și de crearea unui spațiu orientat către evoluție. Tendințele arată că domeniul imobiliară pune accent pe conceptul de smart cities, așa că ar trebui ca în următorii ani să ne așteptăm să vedem cum un oraș poate fi creat prin intermediul inteligenței artificiale sau cum putem vinde/achiziționa proprietăți oriunde pe glob, doar prin câteva click-uri. 

Te asigurăm că VAUNT are ca principal obiectiv digitalizarea industriei imobiliare și revoluționarea acesteia. Vrem să adunăm în același loc oameni pasionați de PropTech, de evoluție și tehnologie și să ducem Real Estate-ul la următorul nivel. 

It’s time you joined us!