Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Un pas mic pentru lume, un pas mare pentru Real Estate – semnarea digitală!

Tehnologia joacă un rol extrem de important, iar în domeniul real estate trebuie să ne concentrăm cât mai mult pe acest aspect. Progresul este unul dintre cuvintele care ne caracterizează. Vrem întotdeauna să vă ușurăm cât mai mult munca și să evoluăm împreună.

De aceea, noul update face referire la digitalizarea semnărilor. Acesta este menit să îți ofere eficiență și organizare în afacere. Nu trebuie să te mai vezi cu clientul față în față, ci poți realiza semnările de la distanță. 

Vei putea realiza semnări online referitoare la contractele de intermediere cu potențialii clienți (cumpărătorim, chiriași, proprietari, etc.) și de asemenea rezervările pentru locuințe.

 Vei avea o evidență a tuturor contractelor și anexelor pe care le trimiți clientului tău, într-un singur loc – în VAUNT. 

Mai apoi, poți crea șabloane direct în aplicație, fiind facilitat procesul prin care agentul se ocupă de documente. Practic, acesta va lua șablonul model, îl va completa și trimite către semnare. Astfel, facem ca semnarea să fie mult mai ușoară, rapidă și eficientă. 

Semnarea de la distanță este acum posibilă tot prin aplicație. Astfel, clientul primește mult mai rapid documentele necesare semnării, iar tu ești înștiințat în aplicație de semnarea acestora. Clientul tău semnează printr-o singură apăsare de buton. Ai posibilitatea de a semna digital orice contract de reprezentare, mult mai rapid. 

Clienții tai vor putea semna contracte de rezervare, anexe mult mai repede, iar semnarea digitală a contractelor se va realiza direct din VAUNT!  

Stay tuned, venim curând cu un alt update care să-ți ușureze munca! 

Echipa VAUNT