Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Strategie de comunicare pe timp de criză în online

Comunicarea în mediul online a fost și este în continuare una dintre cele mai bune modalități de a menține legătura cu clienții tăi. În această perioadă, în care ne confruntăm în mediul online preponderent cu știri false sau cu un conținut exagerat, este necesar să ne adaptăm puțin tonul vocii în comunicarea pentru business. 

Dacă până acum nu ai făcut acest lucru, încearcă să realizezi împreună cu echipa ta o strategie de marketing: cu referire la site-ul tău și vizibilitatea acestuia, îmbunătățește experiența vizitatorilor pe site-ul tău (concentrează-te și asupra interfeței mobile, deoarece mulți oameni petrec foarte mult timp pe telefon în aceste vremuri). 

Concentrează-te mai mult pe statusul actual al site-ului tău: reclame (SEM), dacă este ușor sau greu de găsit în motoarele de căutare, SEO, optimizarea ratei de conversie.

Creează un plan pentru comunicarea în Social Media. Alege atent platformele în care te vei adresa potențialilor clienți și adaptează conținutul astfel încât să obții cele mai bune rezultate. Nu este rău să investești în reclame plătite pe rețelele sociale deoarece ai șanse să ajungă la o bază mare de date. 

Astfel, acum, mai mult ca niciodată, încearcă să menții un ton pozitiv și optimist. Oamenii au nevoie de acest lucru într-o perioadă care pare să fie destul de incertă. 

Email Marketing-ul te va ajuta, de asemenea, să-ți anunți baza de date cu privire la newslettere legate de promoții, dar și fel de fel de update-uri cu care business-ul tău vine. 

Comunică în continuare în online și menține o legătură strânsă cu clienții tăi, răspunzând în timp util. Încearcă să vii cu un conținut cât mai util și informativ, astfel încât să îi ajute pe cei ce se află în target-ul tău. Dacă tot dispui de mai mult timp, acum este momentul să-ți folosești mai mult creativitatea și să fii cât mai original. Adaptează-ți descrierile și oferă informații reale, complete și originale. 

Echipa VAUNT