Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Scrisoare deschisă din partea companiei VAUNT pentru piața imobiliară

Viziunea companiei noastre a fost mereu una de a sprijini domeniul imobiliar prin soluțiile oferite și prin inovație. Această perioadă este una fără precedent, dar cu toate acestea nu este una imposibilă. Noi, echipa VAUNT, vom continua să sprijinim industria imobiliară, atât dezvoltatorii, cât și agențiile imobiliare și agenții imobiliar și mai mult, oamenii din spatele companiilor din industrie. 

Ne luăm un angajament în fața domeniului imobiliar pentru a susține cât mai mult în următoarea perioadă domeniul cu diferite soluții și inovații pentru a ajuta desfășurarea activității în parametri normali, în condițiile date. 

Prin VAUNT vom ajuta toate business-urile din industria imobiliară, indiferent de mărimea acestora. În această perioadă este important să fim mai uniți ca până acum și cât mai deschiși către abordarea altor strategi, inovație și tehnologii. Este important să fim cât mai ancorați în realitate și în ceea ce se întâmplă în piață în momentul actual. 

Ce pregătim în următoarea perioadă:

  • Deja dispunem de un blog unde ai la dispoziție articole utile pentru profesioniștii din domeniul imobiliar, de la tehnici de marketing la gestionarea unei crize. Te invităm să ne urmărești pentru a fi la curent cu ultimele știri referitoare la industrie. 
  • În perioada următoare echipa noastră se concentrează asupra integrării vizionărilor online în business-urile clienților noștri, pentru a face față vremurilor actuale și pentru a-i ajuta să fie fruntași în industria imobiliara. Acesta este un produs prototipat de Vaunt încă din 2017, inițial gândit pentru cei care doresc să facă investiții din alte țări. Acest produs este pentru dezvoltatori, iar dacă dorești să afli mai multe despre el te invităm să ne contactezi. Pentru agenții, explorăm diverse soluții și vom reveni cu noutăți pe această temă.
  • Pentru că în vremuri dificile, inovația face diferența, vom încerca să venim cât mai des cu update-uri în aplicație pentru a sprijini industria. În momentul de față avem atât o aplicație web, cât și aplicație de telefon dedicată, disponibilă pe iOS și Android. – Update-uri constante în aplicație pentru a te sprijini cât mai mult; 
  • În aceste momente, vom încerca să avem o comunicare cât mai accesibilă și prezentă în industrie și ne oferim sprijinul. Dacă simți că ai nevoie de consiliere în domeniu, nu ezita să ne contactezi fie că activezi ca dezvoltator imobiliar sau agent imobiliar. Mai mult, poți să ne trimiți un e-mail la adresa team@vaunt.ro și să ne spui cu ce te confrunți în această perioadă.

Valorile noastre: 

  1. Timpul și informația sunt cele mai importante resurse pe care le avem. Prin produsele noastre câștigăm timp și oferim informații pentru a ajuta oamenii  să fie întotdeauna cei mai buni din business-ul lor. 
  2. Noi credem în simplitate pentru a rezolva diverse lucruri.
  3. Noi credem că prin controlul unui business poți obține o evoluție mult mai rapidă și stabilă. 
  4. Credem că relațiile interumane reprezintă cheia către succes în orice organizație, de aceea ne dorim să oferim clienților noștri cea mai bună colaborare, prin raportare la dorințele și nevoile acestora. 
  5. Optimizarea costurilor este esențială într-o companie, indiferent de mărimea acesteia. Astfel, scopul nostru e de a integra o varietate de platforme sub o singură umbrelă. 

Suntem întotdeauna conectați și alături de piața imobiliară. În această perioadă de tranziție, este vorba despre susținere, reinventare și inovație. Comunitatea VAUNT este una unită și care se îndreaptă către evoluție și către a fi cei mai buni din piață. 

Echipa VAUNT are ca scop soluționarea și mai puțin problema. În această perioadă contează modul în care te adaptezi situațiilor și alegi să abordezi o altfel de strategie. Noi te putem ajuta!

Îți mulțumim că ești aici și că faci parte din această schimbare. Te asigurăm că împreună vom depăși această perioadă critică și vom deveni mult mai experimentați, inovativi și puternici!  

Ne poți contacta pe adresa de mail team@vaunt.ro sau numărul de telefon +40 763 097 000!

Echipa Vaunt