Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Sincronizarea contactelor și controlul trazacțiilor: TVA, discount-uri, costuri

Mereu cu un pas înainte, îți pregătim un update în care vei avea o evidență clară a tranzacțiilor/ vânzărilor pe care tu și echipa ta le efectuați. Totodată, vei avea informații referitoare la cost, TVA și discountul aplicat fiecărei vânzări realizate. Click aici pentru a vedea tutorialul aferent.

Mai mult, în cazul contactelor din agendă, utilizatorul Vaunt poate să sincronizeze contactele din aplicație în telefon. În cazul în care trecut aveai parte de contacte dublate, cu acest nou update, nu vei mai întâmpina acest impediment. Click aici pentru a vedea tutorialul aferent.

Știm că cifrele și contactele sunt importante în orice afacere și te ajută să ții pasul și să ai o evidență a datelor care contează pentru afacerea ta. De aceea, echipa VAUNT vine cu update-uri care să te ajute constant. 

Până la urmă, asta ne dorim pentru tine: să ai mai mult timp să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante! 

Lucrăm momentan la noi update-uri prin care vom îmbunătăți procesul lead-urilor dublate și prin care vom crea statistici referitoare la TVA-ul setat pentru a ține pasul cu evoluția business-ului tău. Totodată, în următoarea perioadă vom reveni cu update-uri frecvente, astfel încât să îți ușurăm munca! 

Stay tuned! Revenim cu informații! 

Echipa VAUNT