Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Ce citesc și ascultă profesioniștii din domeniul imobiliar?

Cum tot vorbim de motivație, nu putem trece cu vederea modalitatea prin care poți lucra cu tine. Există un număr mare de articole și cărți scrise special pentru cei din industria imobiliară/vânzări.

Totuși, care dintre acestea sunt chiar cărți ce merită citite? Și, până la urmă, câți dintre voi au timp să citească? Din acest considerent, am decis să mă axez pe două categorii: cărți și podcast-uri, pentru că ne-am gândit și la voi, cei întotdeauna pe fugă. 

Până la urmă dezvoltarea personală și profesională sunt procese ongoing, care nu ar trebui să înceteze niciodată. Dacă consideri că ai atins apogeul, întreabă-te dacă ai învățat cu adevărat tot ceea ce era de învățat? Un om înțelept spunea cândva că în momentul în care crezi că știi tot, de fapt realizezi că nu știi mai nimic. 

Totuși, să nu ne mai lungim. Iată 6 cărți pe care, după o analiză atentă, ar trebui să le citești și care. spunem noi, te pot ajuta mai ales la început de drum: 

Your First Year in Real Estate: Making the Transition from Total Novice to Successful Professional, Dirk Zeller (3.85 pe Goodreads)

Asta e cartea pe care ar trebui să o citești la începutul carierei tare, dacă îți dorești să-ți formezi  imagine de ansamblu asupra domeniului imobiliar – “basically, real estate for newbies”;


The Millionaire Real Estate Agent: It’s Not About the Money…It’s About Being the Best You Can Be!, Isaac Anning (4.24 pe Goodreads)

Cartea asta face ce promite, scoate ce-i mai bun din tine, vine cu sfaturi practice și argumente bine întemeiate, bazate pe statistici și studii. Nu este o carte foarte ușoară, însă este o carte practică. – pro tips: are și audiobook; 

Thinking fast and slow, Daniel Kahneman  (4.15 pe Goodreads)

Cartea care prezintă două sisteme de gândire: unul rapid, intuitiv, emoțional, și unul mult mai lent, logic. Kahneman expune beneficiile gândirii rapide. 

The psychology of selling, Brian Tracy (4.19 pe Goodreads)

O carte despre tehnici, metode și sfaturi despre cum să vinzi mai mult. 

Pitch anything: an innovative method for presenting, persuading, Oren Klaff  (4.09 pe Goodreads)

O carte despre setarea unui context, despre a spune o poveste, a oferi o intrigă și despre a lua decizii. 

How to win friends and influence people, Dale Carnegie (4.19 pe Goodreads)

O carte cu și despre oameni, și cum să înțelegi ce funcționează în spatele minților oamenilor. 

O să las aici și câteva idei de podcasts, dacă vrei să asculți în mașină sau care te pot inspira.

  1. BiggerPockets real estate Podcast – un podcast destul de popular în US, unde ai parte de discuții cu fel de fel de profesioniști din domeniul imobiliar, în care afli informații despre succes, eșec, muncă, motivație și lecții învățate. Noi spunem să îi dai o șansă! 

  1. The hustle Podcast for REALTORS – acest podcast se îndreaptă mai mult către coaching pentru agenții imobiliari care doresc să își lanseze sau extindă business-ul; 

  1. Real Estate Podcast – profesioniști din mediul imobiliar discutând modalități prin care se construiesc business-uri de succes. 

Echipa VAUNT