Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Cum îți menții motivația ca agent imobiliar?

Știm cu toții că domeniul imobiliar este unul în care fie ești la birou, fie ești pe traseu, însă tot timpul te vei afla în continuă mișcare. Câteodată în acest traseu poate haotic, uiți de ce este real-estate este domeniul care te reprezintă, uiți ce te motivează și te simți pierdut. Astfel, întrebarea ce urmează e necesară: cum reușești să îți menții motivația? 

În primul rând ar trebui să definim termenul de motivație. Termneul „motivație” vine din latinul movere, care este verbul pentru mișcare. Motivație înseamnă mișcare, înseamnă acțiune. Mișcarea și, implicit, a fi activ ar trebui să facă parte din activitatea ta zilnică. 

Într-adevăr, una este să simți că ești motivat, dar să nu acționezi în niciun fel. Domeniul imobiliar nu este o excepție de la această regulă. De aceea, ne-am gândit la 3 sfaturi pentru momentele în care te simți epuizat și lipsit de motivație. . 

  1. Amintește-ți de ce ai ales real estate?

Cu toții avem zile în care simțim că eșecul este aproape și nu te mai simți atât de motivat. În aceste zile amintește-ți motivele pentru care faci asta. Știm că la suprafață este motivația financiară, dar ai un motiv mult mai puternic decât acesta, fie evoluția, succesul sau să te remarci. Există un motiv în spatele job-ului tău, iar în momentele în care nu te simți motivat încearcă să ți-l reamintești!

  1. Disciplina

Ai motivația, acționezi, însă fără disciplină nu poți reuși. Sunt zile în care, chiar dacă nu vrei, trebuie să acționezi. Chiar dacă nu întotdeauna ai luat decizia potrivită și nu ai acționat așa cum îți doreai, nu înseamnă că trebuie să renunți. Aici intervine un alt punct al discuției. Disciplina este cheia succesului, fără de care nu vei putea ajunge în vârf. Disciplina este unul dintre factorii cheie care te fac să continui și să îți creezi o rutină ce te va ajuta să duci la bun sfârșit toate îndatoririle pe care le ai. 

  1. Organizare și time management

Domeniul real estate este un domeniu în care fie ești la birou, fie pe fugă. Sunt șanse să pierzi informații utile sau să nu îți amintești întotdeauna ce ai de făcut în ziua respectivă. Pentru a fi sigur că ești la zi cu toate task-urile tale, cu datele și informațiile utile pentru eficientizarea business-ului tău, am creat VAUNT. 

VAUNT este asistentul tău în materie de serviciu – aplicația care te va scăpa de toate documentele, agendele și notițele pierdute. Aici vei avea la îndemână întotdeauna tot ceea ce este necesar pentru reușita ta ca agent imobiliar. 

Echipa VAUNT