Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Trenduri pentru piața imobiliară în 2020

Industria imobiliară din România este în plină expansiune. Accentul în 2020 se va pune asupra spațiilor comerciale. Piața devine mult mai matură, iar cererile sunt din ce în ce mai mari. Dacă până acum clienții erau interesați, în principiu, doar de locație, potențialii cumpărători se îndreaptă către smart buildings, concept ce se concentrează pe automatizarea controlului clădirilor, de la căldură, ventilație până la lumini și securitate. 

Potrivit studiului Deloitte 2020 Commercial Real Estate Outlook, trendul anilor următori în industria imobiliară trebuie să urmeze mantra:

  •  Locație;
  • Experiență; 
  • Date;

Studiul arată că peste 76% dintre profesioniștii care au participat la sondaj (proprietari, administratori, brokeri, dezvoltatori, investitori) consideră că industria este în evoluție rapidă. Practic, de acum ne vom orienta către îmbunătățirea experienței oferite chiriașilor și pe investițiile de înaltă calitate în tehnologie. 

Liderul Serviciilor de Consultanţă pentru sectorul Imobiliar, partener Deloitte România, Alexandra Smedoiu, a declarat: 

” Atunci când apar schimbări bruşte în economie, de regulă, industria imobiliară reacţionează cu întârziere de aproximativ 6-12 luni. În România, sectorul comercial este unul din cele mai stabile, având în vedere că în continuare cererea este mai mare decât oferta. Ţinând cont de competiţia pentru forţă de muncă, pe de o parte, şi de avansul consumului, pe de altă parte, este natural interesul pentru spaţii de birouri şi spaţii comerciale, iar acesta va rămâne crescut şi în perioada următoare”.

VAUNT reprezintă una din investițiile anului 2020 esențiale tuturor profesioniștilor din industria imobiliară, care îți va pune la dispoziție tehnologia necesară gestionării business-ului tău oriunde și oricând. 

Echipa VAUNT