Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Tehnologia viitorului în domeniul imobiliar – o necesitate în 2020

În ceea ce privește înclinarea industriei imobiliare către tehnologie, 2020 este anul în care profesioniștii chiar pot simți această schimbare. Domeniul de real estate începe să acorde un interes sporit utilizării tehnologiei și sistemelor software. 

Potrivit unui studiu realizat de către cei de la Wedigitalx, în anul 2020 accentul în real estate va fi pus pe: 

  • Cloud locații din Internet în care puteți salva toate tipurile de informații, practic orice funcționează ca fișiere și pe care le puteți obține cu ușurință ulterior de pe un computer, un telefon, un televizor sau un alt dispozitiv care are conexiune Internet;
  • big data include analiza informațiilor offline și online; toată informația pe care cineva o înregistrează ”în scopul îmbunătățirii serviciilor” sale; 
  • AR&VRrealitate augmentată și realitate virtuală; 
  • automatizare și utilizarea telefoanelor în gestionarea afacerilor; 

Astăzi ne vom concentra asupra aplicațiilor de telefon. În această industrie, mobilitatea și automatizarea sunt indispensabile succesului. Atât dezvoltatorii, cât și agenții trebuie să ia în considerare aplicațiile pentru telefon pentru a atrage potențiali cumpărători și pentru gestionarea business-ului de la distanță. VAUNT este o soluție integrată care dispune atât de varianta de aplicație mobilă, complementară versiunii desktop. 

Aplicația îți oferă acces rapid la informații și documente, necesare atât pentru profesioniști, cât și pentru clienți. Un potențial cumpărător poate viziona o proprietate cu toate informațiile necesare chiar în fața ochilor, pe telefon, informații trimise de către agent printr-un singur link clientului, prin VAUNT. 

Viitorul industriei imobiliare este orientat către un domeniu complet digitalizat ce cuprinde  toate informațiile în mediul online, menite să ajute ambele părți. Aplicația VAUNT este concepută să ofere cele mai noi tehnologii tuturor profesioniștilor din acest domeniu pentru o eficientizarea a felului în care business-ul este manageriat. 

Echipa VAUNT