Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Nu mai lăsa niciun lead să îți scape de acum!

Devine din ce în ce mai greu să gestionezi lead-uri, de la proveniența acestora până la o administrare eficientă, indiferent dacă ești dezvoltator imobiliar, agenție imobiliară sau agent independent. De azi, cu VAUNT®, nu vei mai rata niciodată un lead!

Noul update-ul pe care l-am pregătit pentru tine va acoperi toate nevoile în ceea ce privește organizarea lead-urilor. Astfel, vei avea parte de un proces de vânzare mult mai rapid și vei avea posibilitatea de a-ți adapta strategia de marketing în direcția cea mai bună.

Sistemul de lead-uri va putea fi gestionat mai ușor ca niciodată. Totodată, vei avea o evidență a lead-urilor necontactate/contactate în timp real și vei ști sursa provenienței lead-urilor tale în mod automat.  

Timpul tău contează, iar noi lucrăm constant la îmbunătățirea aplicației prin update-uri permanente ce vor automatiza procesele repetitive și astfel vei câștiga mai mult timp. Ocupă-te de lucrurile cu adevărat importante! 

Noua secțiune “Documentație” îți va prezenta un ghid cu pașii necesari pentru utilizarea aplicației VAUNT® actualizată. 

Misiunea noastră este să ajutăm industria imobiliară să evolueze și să găsească soluții pentru problemele cu care aceasta se confruntă, de aceea ne poți povesti oricând despre dorințele tale pe office@vaunt.ro

Echipa VAUNT®

https://www.facebook.com/vauntsoftware/

https://www.instagram.com/vauntsoftware/