Disponibil pe telefon

Pentru a putea accesa aplicația VAUNT Developer sau VAUNT Agency pe telefon, este necesară achiziționarea unui cont.

Date de contact
România: București, Calea Vitan 25C United States: 85 Broad St, New York
sales@vaunt.ro
+40 (756) 129 942

Vaunt

Evaluare în timp real a prețului apartamentelor, gratuit, prin VAUNT 

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a proprietăților lor. Această funcționalitate contribuie la relația dezvoltator-client, precum și la democratizarea accesului la informație în piața imobiliară.

VAUNT anunță lansarea modulului dedicat clienților dezvoltatorilor sau agenților imobiliari, Client Portal. Acest modul vine ca o resursă în plus pentru clienții dezvoltatori ai VAUNT, fiind un beneficiu pe care aceștia îl pot oferi cumpărătorilor lor.

Cele mai importante date din piață sunt analizate în timp real, pentru a oferi nu doar o imagine clară asupra valorii unui apartament în prezent, dar și evoluția pieței. Aceste date sunt obținute, în mod tradițional, prin analize de piață costisitoare pentru clientul final. 

Având acces la aceste date, cumpărătorul poate lua decizii de vânzare mai rapid și bine informat. Pentru dezvoltator, această funcționalitate poate fi integrată în abonamentul VAUNT, fiind un element diferențiator în încheierea unui contract.

Pentru cumpărător, platforma este utilă nu doar pentru menținerea unei relații directe și în timp real cu dezvoltatorul, ci și pentru a obține o evaluare instantanee a apartamentului, fie că este vorba de estimarea valorii bunului, aprecierea investiției sau obținerea de informații actualizate din piață, în mod gratuit.

VAUNT duce la optimizarea costurilor dezvoltatorilor imobiliari prin reducerea nevoii de a evalua prețul apartamentelor clienților. De fiecare dată când clientul intră în contul său personal, primește indirect o estimare despre valoarea apartamentului cumpărat, evaluarea făcându-se cu ajutorul datelor din piață, și nu independent de către VAUNT. Astfel, dezvoltatorul poate reduce costurile asociate cu managementul clienților săi cu până la 120 euro per client.

În plus, VAUNT dezvoltă un modul AI care va eficientiza semnificativ procesele de vânzare pentru dezvoltatorii imobiliari și clienții lor. Acest modul are scopul de a crește productivitatea cu până la 20%, minimizând erorile umane și stimulând creativitatea. De exemplu, automatizează scanarea documentelor de identitate și completarea contractelor, transformând activitățile repetitive într-o experiență rapidă.

“Planul nostru este să construim un produs complet și coerent pe tot parcursul vânzării unei proprietăți, cu toate instrumentele necesare agregate în aceeași platformă ușor de folosit. Oferim acces la date în timp real, ceea ce scurtează ciclul de vânzare, și eliminăm costurile asociate unor tool-uri sau echipe externe pentru activități de marketing sau raportare. Cu aceste noi module, contribuim nu doar la sănătatea business-ului clienților noștri, ci și la relația acestora cu clienții lor.” Irina Constantin, CEO & Co-fondatoare VAUNT

Dezvoltatorii și agenții imobiliari care optează pentru VAUNT, beneficiază de instrumente de monitorizare financiară, de disponibilități în timp real, CRM, marketing, raportare, aplicație de web și telefon și diverse componente care folosesc inteligența artificială. 

VAUNT, lansat la sfârșitul anului 2020, a debutat cu o componentă de tip CRM dezvoltată de Irina-Alina Constantin, Răzvan Mitre și Adrian Delcea Valeriu. Ulterior, Adrian Delcea Valeriu a făcut exit din companie pentru a se dedica altor proiecte în domeniul tehnologiei și altor inițiative care susțin dezvoltarea educației antreprenoriale în România.

Compania, care colaborează acum cu peste 70 de clienți, își direcționează eforturile către dezvoltarea globală a software-ului VAUNT în sectorul rezidențial. Extinderea prevede integrarea unor componente cruciale pentru procesul de vânzare a proiectelor rezidențiale, folosind inteligența artificială. Componenta de Portal Client și VAUNT AI constituie părți cheie ale strategiei globale a VAUNT. Astfel, VAUNT se consolidează ca o infrastructură vitală pentru vânzări, stabilind o conexiune strategică între Europa și SUA.